Besökstoppen

Besökstoppen

torsdag 12 april 2012

Minnesord

Har plitat ner ett par minnesord och fått publicerat på djurskyddets (här i stan) hemsida. Kika in om ni vill.

http://www.djurskyddetkristinehamn.se/index.php?id=10

Och ja, bloggen kommer att fortgå.. Jag är bara inte riktigt redo för att fortsätta utan Madonna riktigt än. På lördag ska vi hämta urnan med hennes aska.. Känns sådär kan jag säga. Men nu kommer hon ju "hem" i alla fall i väntan på att vi ska begrava henne.




Annars så rullar allt på här i saknadens tecken.. Det är så tomt. Det som känns värst är nog att hon var så ung och att vi inte hann med för fem öre.. Inga som helst tecken på att något var fel. Vi förstår helt enkelt inte vad som hände och det kommer vi nog aldrig att göra. Hur som helst så var hon våran lilla pluttunge och kommer alltid att vara det. Tjejen med de gyllene ögonen.

De andra katterna har förändrats en hel del efter det inträffade. Shakira är mer lik Madonna i sättet och pratar mer och mer. Sessan har blivit mycket busigare. Men trots att det nu på senare tid har blivit lite mer liv här hemma igen så fattas det ändå en hel del, då kan ni ju tänka er vilket yrväder Madonna var. Hon tog varje chans hon fick att jävlas med Shakira och Sessan. Det är det helt slut på nu, dessa "bråk" som var.


Det var allt för denna gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar