Besökstoppen

Besökstoppen

lördag 15 oktober 2011

Shakira

Det mest otroliga har hänt. Förra lördagen hittade ett par änglar våran underbara kisse nere i stan. Alldeles utmärglad och uttorkad :(. Vi kunde inte tro att det var sant när djurhemmet ringde och sa att Shakira fanns där!! Så länge som vi hade hoppats på just detta men vi trodde inte längre att det var möjligt. Tur var ju dock att hon blev hittad just i lördags, vi tror inte att hon hade överlevt speciellt länge till, speciellt inte nu när kylan kommer.

Här kommer lite kort tagna av hennes räddare i väntan på att vi skulle komma och hämta henne i lördags.




Det går inte att beskriva känslan när vi kom upp till djurhemmet och fick se henne. Lycka samtidigt som man blev helt förtvivlad över hur hon måste ha haft det. Efter att vi hämtat henne var det raka spåret till djursjukhuset där hon fick akut veterinärvård i dryga två dygn.

I måndags hade vi lyckan att få hämta hem henne.



Så liten och skruttig. Efter en liten stund under databordet så började upptäcksfärden, man såg ganska snabbt att hon kände igen sig. :)

Så nu efter en vecka inne i värmen har hon lagt på sig lite men har en lång väg kvar. Hon är fortfarande väldigt trött, vem kan klandra henne?!




Vårat hjärta är hon och vi kan inte tacka de underbara människorna nog mycket som tog hand om henne när hon som mest behövde det. Så tack igen Maria och Christian ni är våra änglar.

3 kommentarer:

  1. Så himla underbart att hon är tillbaka :)

    SvaraRadera
  2. Hej älskade lilla Shakira!
    Vad piggelin du ser ut nu till skillnad för ett par veckor sedan. Hoppas du snart orkar busa runt med syrrorna Madonna och Sessan!
    Njut av att vara inne i värmen lilla gumman. Stora kramar från Maria o Christian.

    SvaraRadera
  3. Hej Carina! Så underbart fantastiskt att Shakira fick komma hem till er igen. Stor eloge till paret som brydde sig om henne nere på stan. Har tänkt mycket på Shakira ända sedan Björn berättade att hon försvunnit. Gick det bra med hennes öga? För visst var ni väl på väg till veterinären när hon smet? Är så glad både för din och Björns skull och även Shakiras! Ha en fantastisk helg! Hälsningar från Björns barndomsvän Malin

    SvaraRadera